Upphandling Direkt | Upphandling
33
page-template-default,page,page-id-33,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Upphandling

Upphandlingshjälp kan alla beställare behöva

Vi kan ta helhetsansvar för din upphandling och projektleda det till en lyckad affär. Vårt uppdrag är att hjälpa beställaren att få det de vill ha, funktionellt och kvalitetsmässigt, genom att effektivt utnyttja konkurrensen på marknaden och upphandlingslagstiftningen. Vi skapar ett juridiskt hållbart förfrågningsunderlag och strävar efter tydlighet och enkelhet i offentlig upphandling.

Upphandlingsprocessen växer fram

Efter samtal med beställarens referensperson/referensgrupp skapar vi förfrågningsunderlaget som ska godkännas av beställaren förre annonsering i tendsign, e-avrop eller annan öppen databas. Under anbudstiden bevakar vi och svarar på frågor med stöd av beställaren. Efter anbudstidens utgång görs en prövning av anbuden. Vi står för kontroll av kvalificeringskrav som uteslutningsgrunder, registreringar, ekonomi och referenser. Tillsammans med beställaren går vi igenom krav på tjänsten/varan samt utvärdering. Hos oss på Upphandling Direkt består utvärderingen ofta av något slags presentation/möte med anbudsgivare. När det är tillåtet av upphandlingslagstiftningen genomför vi förhandlingar och låter priset komma in i bilden i ett senare skede. Vi skriver tilldelningsbeslut/protokoll och hanterar besvärliga leverantörer efter tilldelningen. Sist men inte minst, skapar vi avtalen som skickas för underskrift.

En upphandlingskonsult på din arbetsplats

Vi erbjuder upphandlingskonsult på plats i Skåne som tillfälligt ersätter en ordinarie upphandlare som t ex. byter tjänst, slutar eller är sjukskriven. Eller när ni har arbetstoppar och behöver en extra resurs. Vi tar över upphandlingarna i rådande skede och fortskrider med det ordinarie upphandlingsarbetet fram till dess att behovet inte längre finns.